Daguitstap Blankenberge

Beste leden,

De voorbereidingen voor de daguitstap naar Blankenberge zijn klaar en we zijn dan ook verheugd om het jullie voor te stellen.

Via onderstaande link kan je alles te weten komen over deze uitstap. Deze informatie vind je ook terug op onze website op de pagina’s ‘Ritten’ en ‘Inschrijven klassieker’.

Die dag rijden er 2 groepen naar Blankenberge en 1 groep doet de trappistenroute naar Westmalle. De groepen die naar Blankenberge rijden, komen met de bus terug.

Het inleggeld bedraagt 15€ voor alle groepen, plus een supplement van 20€ voor de bus. Het supplement kan je met punten betalen. Tijdens het inschrijven kan je kiezen om: geen punten, 33 punten (10€) of 66 punten (20€) te gebruiken. Kijk eerst goed na op de pagina ‘Punten’ van onze website of je genoeg punten beschikbaar hebt. Leden die geen punten gebruiken betalen dus 35€ inleggeld indien ze naar Blankenberge rijden.

We zijn ervan overtuigd dat dit een heel mooie en memorabele uitstap kan worden. We genieten van het mooie Meetjesland en eindigen met zicht op zee. Dat geeft het toch iets extra.

We duimen op mooi weer en kijken er naar uit om deze dag met jullie te kunnen delen.

5 reacties

  1. Blankenberge, mooi weer ,lieve mensen, geweldige sfeer ,super organisatie, geweldig buffet in de sporthal echt top. Dank aan begeleiding door de wegkapiteins, maar zeker onze volgwagenshauffeurs niet vergeten sterk werk van deze mensen doe het maar hé al die tijd concentratie.
    Bedankt, Stijn, Peter, Fredje ,Mieke en al diegene die het zo mooi hebben gemaakt,
    Voorzitter chapeau voor de tot in de puntjes uitgekiende routes ook voor de volgwagens Het Roadboek
    Als we kijken naar het deelnemersveld waren de drie groepen mooi vertegenwoordigt en hebben de thuisblijvers iets mooi’s gemist.

  2. De zon, de kapitein en de voorraad rijsttaartjes gidsten ons op weg naar zee. We peddelden samen en dan weer apart, we vormden één groep en we waanden ons, een tikkeltje arrogant, heel even deelnemer aan het WK:)

Geef een antwoord

Gebruikersnaam

Voornaam

Naam

Email

Proficiat!

Welkom bij,
WTC Nieuwendijk

We hebben je een email gestuurd.