Inschrijven voor een rit

Wanneer je inschrijft voor een rit via een computer, kom je onmiddellijk in de deelnemerslijst te staan. Via een smartphone of tablet kan het soms even duren. Dit komt door het cache geheugen van je toestel. Het inschrijven zal altijd succesvol zijn. Enkel je naam zien verschijnen in de deelnemerslijst via smartphone of tablet kan enkele minuten duren. Geen paniek dus.

Uitschrijven voor een rit kan niet en hoeft ook niet. Enkel de wegkapitein kan zich uitschrijven door nogmaals in te schrijven. Zijn of haar naam zal uit de lijst verdwijnen. Indien een andere wegkapitein de rit overneemt, kan hij of zij gewoon inschrijven als wegkapitein. Zijn of haar naam komt dan in de plaats van de eerste wegkapitein. Ook als deze zich niet uitgeschreven heeft.

Indien je op zondagmorgen aan Den Artiest toekomt en je bent nog niet ingeschreven, of je wil last minute nog van groep veranderen, kan je nog steeds via je smartphone inschrijven. Van zodra je ingeschreven bent, verschijnt je naam enkele seconden later op de tablet. Het is dus nooit te laat om nog in te schrijven.

Geef een antwoord

Gebruikersnaam

Voornaam

Naam

Email

Proficiat!

Welkom bij,
WTC Nieuwendijk

We hebben je een email gestuurd.