Inschrijvingssysteem in 2022

Ook met onze club kijken we vooruit en zetten we een stap voorwaarts in de digitale wereld. Ons inschrijvingssysteem is daar een mooi voorbeeld van. Het is leuk op voor te rit in de deelnemerslijst te zien wie er allemaal meerijdt en hoe groot de groep is. Op 1 week tijd krijgt de pagina ‘deelnemers zondag’ maar liefst 1000 paginaweergaves. Het is duidelijk dat veel leden benieuwd zijn met wie ze samen zullen fietsen.

Deze lijst is ook rechtstreeks gelinkt met ons puntensysteem en later ook het rittenklassement. Om de punten juist op te tellen, hebben we een juiste deelnemerslijst nodig. Ons inschrijvingssysteem kan hier perfect voor dienen. Indien iedereen die ingeschreven is ook daadwerkelijk meerijdt, klopt alles.

Maar het kan dat je ingeschreven bent en uiteindelijk toch niet gaat meefietsen. Dan moet het mogelijk zijn je ook uit te schrijven. Dit kan vanaf nu! Je doet dit door simpelweg nogmaals in te schrijven. Je zal zien dat je uit de lijst verwijderd wordt. In totaal kan je 2x uitschrijven en 3x inschrijven. Daarna blijf je ingeschreven.

Als iedereen op een correcte manier in- en uitschrijft, kloppen alle gegevens in ons bestand en krijgt iedereen zijn of haar punten. Zorg er dus voor dat je voor elke rit inschrijft en indien je toch niet kan meefietsen, je ook uitschrijft.

Meer info hierover vind je in ons infoboekje.

 

Bedankt aan iedereen

 

Geef een antwoord

Gebruikersnaam

Voornaam

Naam

Email

Aantal jaren lid

Proficiat!

Welkom bij,
WTC Nieuwendijk

We hebben je een email gestuurd.