Welkom in onze club. 
WTC Nieuwendijk is een wielertoeristenclub uit Sint-Katelijne-Waver. Onze club heeft tot doel om via wielertoerisme, de vriendschap, sportiviteit en de lichaamsconditie bij haar leden te bevorderen. Iedereen, ongeacht geslacht, filosofische of ideologische overtuiging, kan toetreden tot onze club.

Vanaf maart tot oktober rijden we elke zondag in vier groepen, elk met een aangepaste snelheid en afstand. We starten vanaf het 'CafĂ© en Bistro De Vijfhoek' (Mechelsesteenweg 248, Sint-Katelijne-Waver). Het vertrek ligt tussen 8.30 en 9.00 uur. Elke rit wordt in goede banen geleid door een wegkapitein. Naast de zondagsritten organiseren we geregeld een daguitstap of nemen we deel aan een georganiseerde tourrit. Voor de activiteiten hebben twee volgwagens ter beschikking. 

Kandidaat leden kunnen steeds een proefrit meerijden om de sfeer op te snuiven . Je inschrijven kan je hier. Meer informatie vind je in de bovenstaande rubrieken op deze pagina. We hopen dat we jou kunnen overtuigen om ook deel uit te maken van onze wielerclub. 

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact te nemen.

Tot binnenkort