Wanneer je lid bent van 'WTC Nieuwendijk', ben je automatisch lid van de 'Vlaamse Wielrijdersbond'. Bij betaling de van het lidgeld aan de vzw WTC-Nieuwendijk is automatisch het lidmaatschap bij de Vlaamse Wielrijdersbond gekoppeld. Via de Vlaamse Wielrijdersbond bent u eveneens verzekerd voor lichamelijke ongevallen. 

Verlenging van uw VWB-lidmaatschap gebeurt globaal via onze club. Gestorte gelden worden niet meer terug betaald! 

Gezinsverzekering

Vergeet niet ons secretariaat te verwittigen indien u van de 'VWB gezinsverzekering' wenst te genieten. Inwonende gezinsleden (echtgenote + kinderen) kunnen immers samen met het clublid gratis verzekerd worden.Doe het onmiddellijk samen met het hoofdlid want latere aanpassingen van individuele- naar gezinsverzekering of bijvoegen van gezinsleden brengt een extra administratiekost met zich mee van 5 Euro. 

Via het VWB-lidmaatschap ontvangt u tweemaandelijks het magazine "Vlaamse Wielrijder & Biker".

Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse Wielrijdersbond

Aanmelden op de website van de VWB

Na het betalen van uw club-lidgeld, ontvangt u een bevestiging dat u bent ingeschreven als kid van de Vlaamse Wielrijdersbond. Tegelijk met de bevestiging krijgt u een link naar uw persoonlijke pagina op de website van de Vlaamse Wielrijdersbind waar je uw 'Lidkaart' van de Wielerlbond en het 'Attest ziekenfonds' kunt downloaden. 

Om uw persoonlijke gegevens op te vragen heb je een 'Login' en een 'Paswoord' nodig. Wanneer je deze gegevens niet bij de hand hebt, kan je die opnieuw aanvragen door helemaal rechtsboven op de startpagina te klikken op 'Wachtwoord vergeten ?'. Daarna kan je een nieuw paswoord aanvragen door gebruik te maken van je emailadres dat bij de club bekend is. 

Ons clubnummer bij de VWB: 1095.