Logo WTC Nieuwendijk

infoboekje 2024

tijdlijn van de club

erevoorzitters

Freddy Steemans

Erevoorzitter

Voorzitter WTC Nieuwendijk van 1984 tot 2000

Frans Marivoet

Erevoorzitter

Voorzitter WTC NIeuwendijk van 2000 tot 2020

bestuur

Stijn Andries

Voorzitter

Yvan Meeus

Secretaris

Yvan Meeus

Penningmeester

Frans Marivoet

Evenementen verantwoordelijke

vrijwilligers

materiaal meester

Mieke Belmans

Kledij verantwoordelijke

lidgeld

Lidgeld WTC Nieuwendijk

Het lidgeld wordt jaarlijks vastgelegd door het bestuur. Dit bedrag wordt vermeld op de clubwebsite en het intern reglement.

Het lidgeld voor één kalenderjaar bedraagt €95 per persoon. Dit bestaat uit:

  1. €55 lidmaatschap voor de club, plus
  2. €40 voor het lidmaatschap van de VWB.

Het lidmaatschap van de VWB is geldig voor iedereen op hetzelfde adres:

  • Je kan dus alle andere gezinsleden ‘gratis’ laten verzekeren. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, geef dan de namen en geboortedata door van al uw gezinsleden aan ons secretariaat (secretaris@wtcnieuwendijk.be).
  • Andere gezinsleden die eveneens lid willen worden van de club, betalen bijgevolg maar €55.

Nieuwe leden die inschrijven na 1 augustus van het lopende jaar krijgen bij verlenging van hun lidgeld voor het volgend jaar €20 korting op het lidgeld van dat jaar. Deze korting geldt enkel voor het lidmaatschap van de club.

Ieder lid betaalt tijdig het lidgeld. Het bestuur informeert de leden jaarlijks wanneer het lidgeld voor het komende kalenderjaar ten laatste dient betaald te worden. Dit garandeert dat de verzekering van de VWB ononderbroken kan blijven doorlopen.

Verlenging van uw VWB-lidmaatschap gebeurt via de club. Gestorte gelden worden niet meer terug betaald!

betalen

LIDGELD BETALEN

BE05 6528 1185 0575 – vzw WTC-Nieuwendijk – P/a Stationsstraat 115 te 2860 Sint-Katelijne-Waver met als mededeling “Lidgeld + Naam en voornaam”.

VWB

Verzekering VWB

Als lid van WTC Nieuwendijk ben je automatisch lid van de Vlaamse Wielrijdersbnd en geniet je van de verzekering die door de Vlaamse Wielrijdersbond wordt aangeboden. De verzekering is 24 op 24 uur geldig en dekt uw ‘Burgerlijke aansprakelijkheid’, ‘Lichamelijke ongevallen’ en ‘Rechtsbijstand’. De verzekering geldt ook in het buitenland, ook als U alleen fietst. Zij geldt bij ALLE recreatieve organisaties in binnen- en buitenland. Dus ook voor toertochten met de mountainbike net over de grens of voor een gezinsuitstap op vakantie aan de Belgische kust. 

Om te genieten van de verzekering is geen specifieke fietskledij vereist. Je hoeft ook niet met een specifieke sportfiets te rijden. Zij is ook geldig voor elektrische fietsen (E-bikes en pedelecs met trapbekrachtiging tot 45km/uur), ligfietsen, driewielers, tandem, MTB, pistefiets, … enz. 

Naast het fietsen zijn ook zwemmen, joggen, wandelen, fitness, atletiek en turnen verzekerd. De verzekering is niet van toepassing voor eigen materiele schade en diefstal (fiets, helm, kledij,…).

Wanneer u  samen met uw andere gezinsleden aangesloten bent bij de Vlaamse Wielrijdersbond genieten ook zij van de zogenoemde VWB gezinsverzekering. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden.

Bij pech bel het nummer: 0800 787 62

documenten

Statuten

Statuten

Laatste versie: 16/09/2021
Bekijk

Intern Reglement

Intern Reglement

Laatste versie: 06/01/2022
Bekijk

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Laatste versie: 15/05/2022
Bekijk

Gebruikersnaam

Voornaam

Naam

Email

Aantal jaren lid

Proficiat!

Welkom bij,
WTC Nieuwendijk

We hebben je een email gestuurd.